Wednesday, 8 January 2020

Today Amazon Quiz Answer | Win Oppo Reno2 Z

Amazon 12 January Quize win Oppo Reno2 Z



Today Amazon quize all details -


Guys, Amazon quiz only for today ke liye hai. Ismein aapko Only 5 question ka answer dene Hain and agar aap lucky hote hain to aap win karte hai Oppo Reno2 Z


Today Amazon quiz timing 8:00 a.m. to 12:00 p.m. tak hai. Ismein aap 10,000rs Tv , Laptop , Amazon Pay balance etc.

How To Participate On This Quize ?


That is which Mein participate karne ke liye aapko sabse pahle amazon.in per account create karna hoga FIR aapko home page per Ek search box Milta hai usmein aapko today Amazon per search karna hai top per Dikhta Hai Uska simple Sa aapko click karna hai.

Amazon par Account kaise create kare ?


1)  Amazon par account create karne ke liye aapko Amazon app Ko download kar lena Hoga yah aap Amazon ki official website amazon.in per Bhi Ja sakte hain and usko simples aap visit kar lijiyega.

2) Jaise aap website ko visit Karte Hain yah aap app Ko download karke open Karte Hain To aapke Samne simple Sa ek page show hoga jismein aapko likha Hoga Ki mobile number aur password enter Karen aur uske niche aapko simple Sa login ka option Diya hoga agar aap niche Uske dekhte hain to vahan per aapko Chhota Sa blue colour mein create account ka option dikhega simple Sa aapko use per click karna hai.

3) ab lies vahan per aapse poochha Jaega ki Yahan per aap apna mobile number email id and password enter Karen Uske niche aapko Ek option Milta Hai Jahan per likha Rahega create account simple Sa post per click karna hai Jaise aap use per click Karte Hain To aapke mobile number per Ek Aur Bhi aata hai simple aapko out per dalkar aur confirm kar dena hai.


4) guys aapka account successfully credit ho chuka hai aur aap jo bhi ladki Bhi Ja quize Jo Bhi Aate Hain unke usmein simple Sa paath padh kar sakte hain aur uske liye aap invisible bhi ho chuke hain.

Amazon quize me participate kaise kare ?


1) Guys ab aapko amazon app ko open kar lena hai and jaise hi app ko aap open karte hai to aapke samane home page open hoga.

2) home page par aapko uper top me search box milta hai aapko simple sa uspar click karna hai.

3) and aapko search box me today Amazon quize type karna hai. And search kar lena hai

4) Guys aapke samane bahut sare quize show honge aapko 1st wale option par click karna hai.

5) ab aap today quize me enter kar chuke hai aapko waha bahut se question milenge and every question ke 4 answer show honge aapko koi 1 right answer choose karna hai and uspar click kar dena hai.

6) guys aise hi karke aapko sabhi question ke answer de dena hai.

7) jaise hi aap sabhi question ke answer de dete hai to aapke samane ek image dikhai dega and us par likha hoga ki congratulations.

Today Amazon Quiz Details

Amazon Quiz Today prize : Oppo Reno2 Z
Amazon Quiz Time : 8:00 Am to 12:00 Pm
Amazon Quiz Date : 12 January 2020
Winner List Will be declared on : 31 January 2020

Today Amazon Quize Answer Win Oppo Reno2 Z

Today Amazon Quiz

1) Swami vivekananda was A monk And one of the Most Celebrated spirutual Leaders of india. He worked Tirellesy Of Towards Betterment of the society, in sirvitude of the poor and needy. he celebrates his birthday today. What Is his real name ?

Ans :- Nrendra Nath Datta

2) __________ Day is celebrted in honor of swami vivekananda's birthday. (Fill in the blanks)

Ans :- National Youth Day

3) What is the name Of India's First manned space Flight project ?

Ans :- Gaganyan

4) Who among them recently won the world Rapid chess Championship In the women's category ? (Hint: She was born In Andhra Pradesh)

Ans :- Koneru Humpy

5) 'Him Darshan' Express That was recently launched connects which of the following place to earch other ?

Ans :- Kalka-Shimla


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Amazon 11 January Quize Reply And win FiiO X 1ll Portable Music Player

Today Amazon Quiz Answer

1) Kambala , an annual race held in Karnataka , Involves Which Animal ?

Ans :- Buffalo

2) The Apex Court Of which Country recently became the first for holding the Government responsible for climate action ? 

Ans :- Netherlands

3) Which of these major cities was the first to celebrate the start of the 2020 new year and new decade ? 

Ans :- Auckland

4) Homer, Marge, Bart and lisa are member of which family famous in the world of pop culture ?

Ans :- Simpsons

5) The republic Of Macedonia Added Which world to Its Official name in 2019 ?

Ans :- North

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Today 9 January Amazon Quiz Answer | Win 10,000 rs 

Today Amazon Quize And Answer

1) When is Women's Day celebrated across the world ?

Ans :- 8th March

2) The_______ Amazon program aims at emporing women enterpreneurs and support these woman to sell their product on amazon. (Fill in the blanks)

Ans :- Amazon Saheli

3) Amazon has partenerd Mann Deshi Foundation And COWE for the amazon saheli program. what is their main objective  ?

Ans :- To Boost women enterpreneurship in the country

4) Amazon saheli supports women enterpreneurs with benefits such as training , free imaging and cataloging services, subsidized fees , management support and enhanced discoverability through a seperate store front.(True or False).

Ans :- True

5) Name the online plateform launched by the ministry of women and child development enterpreneurs ?

Ans :- Mahila E-haat



Dosto aash karta hu ki ye post se aapko kuchh knoladge jarur mila hoga and agar aap Amazon quiz ka answer diye hai to aap today price jarur win kare. aise hi majedar post ke sath bane rahna chahate hai to aap notification bell ya notification ko on kar lijiye jisase ki aane wali latest loot post ki notification milte rahe. To dosto mai leta hu alvida and milenge agale post me tab tak ke liye good bye 
vande Mataram 


Saturday, 7 December 2019

Today amazon quize | Win Poco F1 Smartphone | December 8 Amazon Quize Answer

Win Poco F1 Smartphone | December 8 Amazon quize answer


Win Poco F1 Smart phones

Amazon quize 8 December 2019 give 5 question answer and win Poco F1 Smartphone.

Amazon 26 February today Amazon quiz answer Amazon fridge 5 December Amazon quiz 8 December Amazon today quiz, today Amazon page, Amazon Quiz Contest today answer, Amazon quiz today answer of Amazon today's quiz, today's Amazon quiz question answer Amazon today speech for Amazon quiz time answer today Amazon quiz time today, Amazon Quiz Contest, Amazon, Amazon quiz time today answer of Amazon today answer of Amazon Quiz Contest today answer, today quiz answer Amazon Rs 25000 today quiz, Amazon, Amazon is special edition quiz today, Amazon daily quiz, today Amazon quiz for today quiz answer of Amazon quiz today Amazon quiz 20 December 2018 today's which Amazon, Amazon answer and win Amazon answer which form summer sale quize today summer answer.

Today Amazon quize all details :-


Guys ye Amazon quize only for today ke liye hai and agar aap sabhi question ke answer correct dete hai to aap win kar sakate hai Poco F1 smartphone free me to guys deri kis baat ki hai jao loot lo fast.
And guys Today Amazon quize time 8:00 Am To 12:00 PM tak hai to loot lo fast.

How to participate On this quize ?


Guys Amazon quize me participate karne ke liye sabase pahale aapko Amazon.in par ya Amazon app par account create karna hoga tab aap es quize ke liye eligible ho jaoge.


Amazon par account kaise create kare :-


1) Amazon par acount create karne ke liye aap Amazon ke app ko bhi use kar sakate hai and aap Amazon ke official website Amazon.in ko bhi use kar sakate hai.

2) guys jaise hi aap Amazon app ko play store se download karke open karte hai to aapke samane ek form type page open hoga.

3) waha par aapke samane bola gya hoga ki aap mobile no. And password enter karke login par click kar de. Agar aapka pahale se account hai to aap log in kar lo.

4) and agar aapka account nahi hai to Aapko simple sa create account par click kar dena hai jo ki aapko log in ke option ke niche mil jayega.

5) jaise hi aap create account ke option par click karte hai to wha aapko bola jayega ki mobile no. OTP and password dal kar submit kare. Aapko simple sa sab fill up karke submit kar dena hai. Ab aapka account successfull create ho chuka hai and ab aap es quize ke liye eligible ho chuke ho.


Amazon quize me participate kaise kare ?


1) guys aapko Amazon app ko open kar lena hai and aapko uper top par search box show hoga simple sa uspar click karna hai.

2) and search box me today Amazon quize search karna hai.

3) guys jaise hi ap search karte hai to aapke samane Bahut se old quize milenge aapko 1st wale option par click karna hai.

4) jaise hi aap 1st option par click karte hai to aapke samane ek page open hoga waha aapko start ka option diya hoga.

5) aapko uspar click karna hai and sabhi question ke answer 1 by 1 de dena hai.

6 jaise hi aap sabhi question ke de dete hai to aapke samane congratulations ka option milega.

Agar aap lucky hote hai to aapko mil sakta hai Poco F1 smartphone free me. 


Amazon all questions answer :-

1) Anjali chand who recently took the best T20I bowlinh figures (6 wickets of 0 run) of all time at the South Asian Games, represent which country ?
Ans :- Nepal

2) According to the title of a recent book by amish tripathi, Ravana  is the enemy of which place ?
Ans :- Aryavarta

3) Which of these word(s), in focus due to several campaigns by activists, has been declared the Oxford Word of the year 2019 ?
Ans :- Climate emergency 

4) Which mythical animal features on the flag of both bhutan and wales ? 
Ans :- Dragon 

5) The recent international badminton tournament held at Lucknow from 26th November 1st December is named after which sportsperson ? 
Ans :- Syed Modi 


Guys aasha karta hu ki ye post aapko pasand aaya hoga to der kis baat ki hai turant apane sabhi dosto ke paas es post ko share karo or winn karo. 

To guys milega agale new post me tab tak ke liye good bye. 

Vande maatram dosto


Friday, 6 December 2019

December 7 Amazon quize || Answer and win a Dyon Air Purifier || Today Amazone quize Answer

7 December Amazon quize | Answer and win a Dyon Air Purifier

Today amazon quize answer

Amazon quiz 6 December 2019 give five Amazon question answer and win 20000 Rs in Amazon pay balance in your Amazon pay balance valid. This offer is only for today fast.


Amazon 26 February today Amazon quiz answer, Amazon quiz today, Amazon today quiz, today Amazon quiz, Amazon Quiz Contest today answer, Amazon quiz today answer, Amazon today's quiz, today's Amazon quiz question answer Amazon today's quiz, Amazon quiz time answer today Amazon quiz time today, Amazon Quiz Contest, Amazon quiz time today answer Amazon today answer, Amazon Quiz Contest today, today quiz Amazon, Amazon Rs 25000 today quiz, Amazon coma Amazon special edition quiz today, Amazon daily quiz today, Amazon quiz for today quiz, answer of Amazon quiz today Amazon quiz 20 December 2018 today's quiz Amazon, Amazon answer and win, Amazon answer quiz, Amazon summer sale quiz today answer, which Amazon today

Today Amazon quize all details -


Guys, Amazon quiz only for today ke liye hai. Ismein aapko Only 5 question ka answer dene Hain and agar aap lucky hote hain to aap win karte hai Dyon Air Purifier.
Today Amazon quiz timing 8:00 a.m. to 12:00 p.m. tak hai. Ismein aap Dyon Air Purifier win kar Payenge.

How To Participate On This Quize ?


That is which Mein participate karne ke liye aapko sabse pahle amazon.in per account create karna hoga FIR aapko home page per Ek search box Milta hai usmein aapko today Amazon per search karna hai top per Dikhta Hai Uska simple Sa aapko click karna hai.

Amazon par Account kaise create kare ?


1)  Amazon par account create karne ke liye aapko Amazon app Ko download kar lena Hoga yah aap Amazon ki official website amazon.in per Bhi Ja sakte hain and usko simples aap visit kar lijiyega

2) Jaise aap website ko visit Karte Hain yah aap app Ko download karke open Karte Hain To aapke Samne simple Sa ek page show hoga jismein aapko likha Hoga Ki mobile number aur password enter Karen aur uske niche aapko simple Sa login ka option Diya hoga agar aap niche Uske dekhte hain to vahan per aapko Chhota Sa blue colour mein create account ka option dikhega simple Sa aapko use per click karna hai.

3) ab lies vahan per aapse poochha Jaega ki Yahan per aap apna mobile number email id and password enter Karen Uske niche aapko Ek option Milta Hai Jahan per likha Rahega create account simple Sa post per click karna hai Jaise aap use per click Karte Hain To aapke mobile number per Ek Aur Bhi aata hai simple aapko out per dalkar aur confirm kar dena hai.

4) guys aapka account successfully credit ho chuka hai aur aap jo bhi ladki Bhi Ja quize Jo Bhi Aate Hain unke usmein simple Sa paath padh kar sakte hain aur uske liye aap invisible bhi ho chuke hain.

Amazon quize me participate kaise kare ?


1) Guys ab aapko amazon app ko open kar lena hai and jaise hi app ko aap open karte hai to aapke samane home page open hoga.

2) home page par aapko uper top me search box milta hai aapko simple sa uspar click karna hai.

3) and aapko search box me today Amazon quize type karna hai. And search kar lena hai

4) Guys aapke samane bahut sare quize show honge aapko 1st wale option par click karna hai.

5) ab aap today quize me enter kar chuke hai aapko waha bahut se question milenge and every question ke 4 answer show honge aapko koi 1 right answer choose karna hai and uspar click kar dena hai.

6) guys aise hi karke aapko sabhi question ke answer de dena hai.

7) jaise hi aap sabhi question ke answer de dete hai to aapke samane ek image dikhai dega and us par likha hoga ki congratulations.

Guys agar aap lucky hote hai to aap win kar payenge Dyon Air purifier.


Amazon All Question and Answer :-


1) Online application , e-vis a, 'e- MASIHA health facility' are part of india's initiate to digitize the process for which pilgrimage ?
Ans :- Haj

2) The first recipient of this award was G.Sankar Kurup from Kerela, the latest recipient Akkitham Achutham Namboothiri is also from kerala. Name the award ?
Ans :- Jnanpith Award

3) Who is the narrator in the popular television series 'Young Sheldon' ?
Ans :- Jim Parsons 

4) Which former Infosy Chairman born on 2nd December is now the president of the new Development Bank of BRICS Countries ?
Ans :- KV Kamath

5) samjhauta Express and Thar Express, whose services have recently been suspended, used to run between india and which other country ?
Ans :- Pakistan 

Guys aasha karta hu ki ye post aapko pasand aaya hoga to guys deri kis baat ki hai es post ko apane sabhi dosto ke paas share kar do and ek chhota sa pyara sa comment kar do. And guys notifications bell on karke humse jude rahe.

To guys milenge aise hi new loot post me tab tak ke liye good bye

Vande maataram dosto. 


Wednesday, 4 December 2019

Today amazon quize answer || 5th december amazon quize answer

5th december amazon quize answer - win 20000rs (2 Winners)



Amazone quize 5 December 2019 - give 5 amazone quistion answer and win 20000rs in aazon pay balance in your amazon pay balance wallet. this offer is only for today loot fast.


amazon 26 february qtoday amazon quize answer,  amazon quiz today , amazon today quiz , today, amazon quiz , amazon quiz contest today answer , amazon quiz today answer , amazon today's quiz ,
today amazon quiz question answer , amazon today's quiz answer , amazon quiz time answer today ,
amazon quiz time today , amazon quiz contest , amazon quiz time today answer , amazon today answer , amazon quiz contest today , today quiz amazon , amazon rs 25000 quiz , today quiz answer amazon , amazon special edition quiz today , amazon daily quiz today , amazon quiz for todayuiz , answer of amazon quiz today , amazon quiz 20 december 2018 , today's quiz amazon , amazon answer and win , answer of amazon quiz , amazon summer sale quiz today answer , quiz amazon today.

Today amazone quize all details -


Guys, ye amazone quize only for today ke liye hai. Esame aapko only 5 quistion ke answer dene haiand agar aap lucky hote hai to aap 20000rs win kar payenge jo ki 2 winners ko diya jayega.
today amazon quize timing 8:00 Am to 12:00 Pm tak hai. and esame aap amazone pay balance winn kar payenge jiska use aap shoping recharge etc ke liye use kar sakate hai. 


How to partcipate on this quize ?


guys es quize me participate karne ke liye aapko sabase pahale amazon.in par account create karna hoga phir aaoko home page pa ek search box milta hai usame aapko today amazon quize search karna hai and jo top par aata hai us par aapko click karna hai.

Amazon par account kaise create kare ?

1) guys amazone par account create karne ke iye aapko amazone app ko download kar lena hai. Agar aap chahe to amazon.in  ki website ko bhi visit kar sakate hai.

2) jaise hi app app ko open karte hai to aapko aapke samane home page par left side me 3line top par show hoga finaly aapko uspar click karna hai.

3) Jaise hi aap uspar click karte hai to aapke samane ek page show hoga waha aapko create account ka option milega aapko simple sa uspar click karna hai and aapna mobile no. otp ,email id,password and confirm password dal kar continue / create account par click kar dena hai.

4) ab aapka account succsesfully create ho chuka hai and ab aap amazone quize me participate karne ke liye eligibele ho.


Amazon quize me participate kaise kare ? 

1) guys ab aapko amazone app ko open kar lena hai and jaise hi aap open karte hai to aapke samane home page open hoga and top me aapko search box show hoga.

2) Aaapko uspar click karke search box me today amazone quize search karna hai and jo top par aata hai aapko uspar click karna hai jaise hi aap uspar click karte hai to aapke samane bahut se quize show ho jayenge aapko 1st wale par click karna hai.

3) Ab aapke samane bahut se question show honge sabhika answer dekar 1 by 1 submit kar dena hai.

4) Jaise hi aap sabhi question ke answer de dete hai to aapke samane ek congratulation ka msg show karega.

aapka sabhi question ka answer right hai and ab aap prize ke liye eligible ho.


Amazone all question and answer -


1) What is the name of NASA program that intends to land the first man and woman on the moon by 2024 ?
answer - Artemis

2) Which medical student is slated to make her bollywood debute in 2020, in a movie about Prithviraj Chauhan,opposite Akshay kumar ?
answer - Manushi Chillar

3) Which word often used in politics,is also the name for a group of Cheetahs ?
answer - Coalition

4) Roger federer and Alexander Zverev recently broke therecord for the highest attendance in a tennis match. Whee was the match played ?
answer - Mexico city 

5) Kailasavadivoo Siwan is the current head of which of these government organisations ?
answer - ISRO



Guys aasha karta hu ki ye post aapko pasand aaya hoga and aapne mere bataye anusar sabhi quiestion ke answer de diye honge to deri kis baat ki hai ab wait karo winners announced hone ka and apana luck try karo ki sath detahai ya nahi.

guys aise hi update and amazon ke sabhi question ke answer daily aapko molte rahenge to deri kis baat ki hai turant nitification bell ko tap kar ke on kar lo aise sabhi update pane ke liye . guys milenge agale new loot post ,e tab tak ke liye good bye



  




















Thursday, 24 October 2019

Amazon quiz | 29th October Amazon quiz answer | win Sony 1000XM3 headphones.

amazon quiz | 29th October Amazon quiz answer

29th October Amazon quiz answer

amazon quiz , amazon quiz , trivia , amazon quiz answers ,amazon quiz answers win ,amazon quiz today  ,amazon win quiz answers ,quiz questions ,amazon quiz answers today ,amazon today quiz answers , quiz games ,amazon today quiz , today's amazon quiz answers ,  today amazon quiz ,amazon quiz contest today answer ,amazon quiz today answer ,general knowledge quiz ,amazon daily quiz , amazon quiz win seagate 5tb hard drive , amazon honor band quiz answers , amazon quiz time answers 16th december , amazon samsung galaxy a50 quiz answers ,sony bravia led tv amazon quiz answers



Hi guys aajke es post me mai aapko Amazon quiz ka answer dunga to guys post me bane rahiyega humare sath. 


1) what name to the given to all the well street crash of 29th October 1929, Also as the stock market crash of 1929 Which lead to the great Depression was a severe worldwide economic depression ? 

Ans - Black Tuesday

2) the fabric for these kids of pants first emerge in Genoa, Italy and they're believed to be named after the city. Which are these ? 

Ans - Jeans

3) In which year was the Euro introduced to the world Financial markets ? 

Ans - 1999

4) Regarded as the Architecture of modern Indian football, He was the Indian football coach and manager of the national team from 1950 until his death in 1963. who is he ? 

Ans - Syed Abdul rahim 

5) Khantumm Bamboo dance is the folk dance of which state ? 

Ans - Mizoram

28th October Amazon quiz answer | win 15000₹


28th October Amazon quiz

Today Amazon quiz answer, Amazon quiz, today Amazon quiz, trivia question, today win 15000₹, Amazon pay balance loot



1) one of the world's richest man, Bill Gates celebrated his birthday today. he is the co-founder of which world famous software and IT company ? 

Ans - Microsoft

2) American actor celebrate his birthday today in his recent movie, he played the character of DC Comic villain Joker. what is the name of this actor ? 

Ans - Joaquin Phoenix

3) He directed and produced the movie 'Raja Harishchandra' - the first full length Indian feature film and he is known as the father of Indian cinema who is he ? 

Ans - Dada saheb phalke

4) before the introduction of the euro, which currency did Austria use ? 

Ans - Schilling


5) in which European city would you find the famous blue domed Church ? 

Ans - Santorini, Greece



Today 27th October Amazon quiz answer | win galaxy Note 10



Win galaxy note 10 free , free tricks, Amazon all quiz answer, Amazon quiz answer, quiz answer, Amazon, amazing quiz Amazon quiz, loot deal etc more.. 

Hi guys to kaise ho aap ? Aasha karta hu ki aap dhik honge. Guys aaj phir lekar aagya hu today's Amazon quiz ka answer jiska answer dekar aap win kar sakate hai galaxy note 10 agar aap lucky hote hai to. 



1)  In which country would you find the temple complex Angkor Wat ? 

Ans - Cambodia

2) which of the following is used in making a pencil ? 

Ans - Graphite

3) Eritrea, which became the 182nd member of the UN in 1993, is located in which continent ?

Ans - Africa

4) Originating in the Tibetan plateaunear Lake Mansarovar, which river flows through Ladakh ? 

Ans - Indus

5) Rial is the official currency of __. Fill in the blanks. 

Ans - Iran


To guys deri mat karo jao fast Amazon quiz ke answer do aur win karo galaxy note 10 free me. 


Today 26th October Amazon quiz answer | Win Amazon fender Acounstic guitar




Today Amazon quiz answer, 26th October Amazon quiz answer, 26th October, Amazon quiz answer, Amazon quiz, Amazon trivia, Amazon all quiz answer, win free products, give answer and win laptops, mobile, bike, Amazon pay balance, etc. 


Hi guys aajke es post me mai aapko 26th October ka Amazon quiz ka answer dene wala hu. Jiski help se aap Amazon fender Acounstic guitar win kar paoge. 

26th October Amazon quiz answer

1) today, 26th October is the birthday of an actress who played the part of 'Daenerys Targaryan' also known as 'The mother of dragons' In the Recently concluded Famous HBO series 'Game of thrones'. What is the name of actress ? 

Ans - Emilia Clarke

2) This Famous Politician celebrate her birthday today. She served as a 'United States secretary of state' between 2009 - 2013. she is also the wife of a farmer US President and see herself Ran for the US President in 2016 who are we talk about

Ans - Hillary Clinton


3) which Famous Hotel, Designed To resemble the sail of a ship stand on an artificial island 280 M from Jumeirah beach ? 

Ans - Burj AI Arab , Dubai

4) How many strings does a cello typically have ? 

Ans - 4

5)  1st December 1963 Nagaland become the ______ state of India. 

Ans - 16th

Guys answer do aur amazon tender Acounstic guitar win karo. 
Agar aap lucky hote hai to aap ese win kar payenge. Guys winner 30 November ko declaired honge. 


Today 25th October Amazon quiz answer |Win 🏆 5.1 sony home theater



Today Amazon quiz answer, 25th October Amazon quiz answer, win 5.1 sony home theater, all quiz answer, trivia answer etc more.. 

Hi guys aajke es post me mai aapko dene wala hu today Amazon quiz ka answer. 
Guys jaisa ki aapko pta hi hai ki Amazon every day new quiz and trivia lekar aata hai and jo bhi winners hote hai unko wo prize provide karta hai. 

Guys aap log bahot time try kiye honge ki kabhi to iska answer sahi ho jaye but wrong ho jata hai. Mai aapko aajke es post me today Amazon quiz ke sabhi answer debe wala hu. Jisase aap sabhi quiz me participate kar paye and prizes bhi win kar payenge. 


Today Amazon quiz answer |win sony 5.1 home theater


1) Today, 25th October is the birthday of a world famous Spanish artist and painter who has paintings such as 'Guernica', 'the weeping woman' and many more to his name. Which painter are we referring to ? 

Ans - Pablo Picasso


2) In which European city would you find the Acropolis ? 

Ans - Attens, Greece

3) In which country would you find Bran Castle also commonly known as dracula's Castle ? 

Ans - Romania

4) 'fugdi' is a folk dance typical performed by women dancers farming circles or ros which state does I come from ? 

Ans - Goa/konkan

5)  In Japanese what is the word for goodbye ? 

Ans - Sayonara



          join telegram for latest updates





About Amazon quiz


Guys Amazon daily new quiz lekar aata hai jisase ki aap kuchh quiz ke answer dekar kuchh win kar pao. 
Amazon quiz time 8:00 Am to 12:00 Pm rahta hai every day. And guys eska winner declaired hoga 30 November ko. Dosto fast jao aur sabhi quiz me participate karo. 
Kisi me to win karoge. 

Guys aasha karta hu ki ye post aapko achha laga hoga. Dosto phir milenge agale post me tab tak ke liye good bye. 


Saturday, 14 September 2019

Today Amazon Quize answer win iPhone XR

Today Amazon Quize all answer added win iPhone XR phone




Today Amazon all Question Answer Added Win Apple iPhone XR Loot this offer before Expired. 15 September Amazon Quize Answer | How to Win Quize

Amazon Quize answer , today Amazon Quize answer , New Quize answer , trivia quiz answers , top Quize , 15 September Amazon Quize , 15 September Amazon Quize answer , Amazon iPhone XR win Quize , Amazon iPhone XR win Quize answer , 15 September iPhone XR Amazon Quize answer , and many more etc.



About Amazon Quize

Dosto jaisa ki aapko pta hi hai ki Amazon humare liye roj new Quize lekar aata hai jisase ki hum kuchh win kar paye . Kabhi to Amazon free cash , Amazon pay balance, win iPhone , phone , laptop etc win karne ka mouka deta hai wo bhi free lo guys jaldi jao loot lo .


How to participate ? 


1) download Amazon app on play store .

2) ab aap app Ko open karo and account create kar lo mobile no. OTP dal kar . Agar aapka pahale se hi account hai to login kar lo .

3) aapke samane dashboard open hoga waha Upen top me aapko search box dikhega usme aapko today Amazon Quize type karna hai and search karna hai .

4) top par aapko Win iPhone XR ka banner dikhega uspar aap click karo

5) ab aapke samane sabhi questions show honge questions ka answer do aur uper right side me arrow ka options dikhega uspar click karte jao answer dete jao .

Sabhi ke answer aapko niche mil jayenge questions ke sath me 


Today Amazon Quize answer


1) Podiatrists are medical professional devoted to the study and medical treatment of ___?

Ans - feet

2) What was the name of the network of computers that eventually gave rise to the Internet?

Ans - ARPANET

3) Which Oscar winning Hollywood star is of Indian descent and was given the name Krishna Pandit Bhanji at the time of his birth?

Ans - sir Ben Kingsley

4) Scientists have created a new form of gold which is said to be just two atoms thick - the thinnest version yet and measured to be just 0.47 nanometres in thickness. In which country was this created?

Ans - UK

5) Which Sportsperson Has Topped The Forbes List Of 2019 As The Highest Paid Woman In Sports ?

Ans Sarena Williams


About Amazon Quize

Guys Quize start huya hai 15 September 2019 Ko 8:00am Ko and end hoga 12:00 pm Ko .
Guyes ye Quize sabhi Amazon seller ki taraf se aata hai jo ki aapko Amazon me milta hai . Guys winners aapko Amazon ke tweeter account par winners mil jayenge 30 September Ko . To jaldi jao Quize me participate karo luck huye to win kar sakate ho iPhone XR. to guys aise hi dero price aap win kar payenge easiliy kuchh question ke answer dekar to guys loot lo fast





Guy's sabhi ka answer de diya hu jaldi jao loot lo and win karo iPhone XR. and guys aise hi update pana chahaete hai to turant humare website ka notifiction button ko on kar de and humare telegram channel ko bhi join kar le aise update sabase pahale pane ke liye.
 To dosto leta hu aapse Alvida milenge agale new latest post me tab tak ke liye good bye


Good bye dosto 


Vande Mataram.